Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Εδώ βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη βιολόγος – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου... Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δολοφονίας

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης βιολόγου, που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου στην περιοχή του Κο...


Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης βιολόγου, που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου στην περιοχή του Κολυμβαρίου στην Κρήτη.





Η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Eaton Suzanne, εντοπίστηκε νεκρή νωρίς το πρωί και αμέσως κλήθηκαν συγγενείς της, για την αναγνώριση. Την Πέμπτη 4 Ιουλίου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, με τις αρχές από τότε να έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, βρέθηκε στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Στο σημείο βρίσκονται παλιά πολυβολεία και η σορός της 60χρονης βρέθηκε μέσα σε ένα από αυτά, σε χώρο που μοιάζει με σπηλιά. Οι Αρχές δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε για την ώρα φαντάζει δύσκολο να πήγε η βιολόγος μόνη της στο σημείο.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει οι Αρχές και ειδικά κλιμάκια για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να διαπιστώσουν αν πρόκειται ή όχι για δολοφονία. Η πιθανότητα κάποιοι να σκότωσαν την Eaton Suzanne και να μετέφεραν στο σημείο τη σορό της βασανίζει τους αστυνομικούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικοί αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του πτώματος από τη μυρωδιά και ειδοποίησαν την αστυνομία. Για την υπόθεση μίλησε στο newsit.gr, ο αντιδήμαρχος Πλατανιά, Κωνσταντίνος Μπεμπλιδάκης:

«Το πτώμα βρέθηκε σε μια περιοχή ανάμεσα στο Μάλεμε και στο Ξαμουδοχώρι, πολύ κοντά στη γέφυρα της εθνικής οδού Μάλεμε – Ξαμουδοχωρίου. Σε όλη αυτήν την περιοχή που βλέπει προς τον κάμπο του Μάλεμε υπάρχουν πυροβολεία και καταφύγια από την κατοχή. Σε κάποια από αυτά βρέθηκε η γυναίκα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Ο δρόμος που οδηγεί στο σημείο που βρέθηκε η γυναίκα είναι προσβάσιμος, στρωμένος με τσιμέντο και στην περιοχή υπάρχουν πολλές βίλες στις οποίες φιλοξενούνται τουρίστες. Περνάει πολύς κόσμος από εκεί και ειδικά τουρίστες οι οποίοι περνούν, είτε κάνοντας πεζοπορία, είτε για να πάνε στις βίλες όπου έχουν νοικιάσει δωμάτια για να μείνουν. Είναι αμφιθεατρική η περιοχή και καθημερινώς περνούν πολλοί τουρίστες από εκεί.»