Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμπρησμός η φωτιά στην Εύβοια - Συνελήφθη 64χρονος που προσπάθησε να κάψει ξερόχορτα στην αυτή του...!!!

Ένας 64χρονος άνδρας φαίνεται πως είναι ο υπεύθυνος πίσω από τη πυρκαγιά που μαίνεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εύβοια. Ό...


Ένας 64χρονος άνδρας φαίνεται πως είναι ο υπεύθυνος πίσω από τη πυρκαγιά που μαίνεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εύβοια.




Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο 64χρονος, που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στα Μανίκια της Εύβοιας, φέρεται να προσπαθούσε να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών με χρήση γυμνής φλόγας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η φωτιά ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

«Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη χθες, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κύμης, 64χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης αγροτοδασικής πυρκαγιάς, στην περιοχή Μανίκια Εύβοιας, η οποία εκδηλώθηκε χθες, στις 14:15.

Ο συλληφθείς φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, για την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του. Θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.