Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΒΕΡΟ... ΘΛΙΒΕΡΟ.... Μοροπούλου: Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, μου την έδιναν

Για την υπόθεση της παράνομης είσπραξης του θανόντος πατέρα της μίλησε στον ΑΝΤ1 η πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Τώνια Μοροπούλου τονί...


Για την υπόθεση της παράνομης είσπραξης του θανόντος πατέρα της μίλησε στον ΑΝΤ1 η πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Τώνια Μοροπούλου τονίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να παίρνει τη σύνταξη, αλλά της πιστώνοντας στον λογαριασμό από τον ασφαλιστικό της φορέα.




Η κυρία Μοροπούλου υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως ήταν παράνομο το να λαμβάνει ακόμη ως άγαμη κόρη τη σύνταξη του πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 1977.

Όπως είπε, από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010. Ενημέρωσε πως ήδη έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει.

Αναφερόμενη στον τρόπο που αναδείχτηκε το θέμα είπε ότι αυτός φανερώνει μια ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πλήξει την ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών.

Όπως είπε αυτός ήταν ο λόγος που τέθηκε εκτός των ψηφοδελτίων, για να μην χτυπηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος και δεν της ζήτησε να παραιτηθεί.