Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χτύπησαν γυναίκα και της έκλεψαν το αμάξι στα Μελίσσια - Βρέθηκε καμένο στο Μενίδι

Αντιμέτωπη με πέντε διαρρήκτες που την ακινητοποίησαν, την χτύπησαν και της έκλεψαν το αμάξι, στην μέση του δρόμου, βρέθηκε μια γυναίκα στα...


Αντιμέτωπη με πέντε διαρρήκτες που την ακινητοποίησαν, την χτύπησαν και της έκλεψαν το αμάξι, στην μέση του δρόμου, βρέθηκε μια γυναίκα στα Μελίσσια το βράδυ της Πέμπτης.




Οι δράστες που αναζητούνται από την αστυνομία, πυρπόλησαν το όχημα λίγη ώρα αργότερα στο Μενίδι. Όλα ξεκίνησαν στις 22:55 το βράδυ της Τετάρτης όταν οι πέντε δράστες, διέρρηξαν σπίτι στην Πεντέλη.

Στη συνέχεια και κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, το όχημα στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε στο κράσπεδο και αναγκάστηκαν να το παρατήσουν. Εν συνεχεία οι κακοποιοί, αιφνιδίασαν την γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο όχημά της, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και αφού την έβγαλαν δια της βίας από αυτό, μπήκαν στο αμάξι και διέφυγαν.




Στις 23:20 η πυροσβεστική κλήθηκε να κατασβέσει πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Ψηλορείτη στο Μενίδι και όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για το αμάξι που είχαν αφαιρέσει οι διαρρήκτες από την ανυποψίαστη γυναίκα στα Μελίσσια.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες από τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο όχημα που εγκατέλειψαν κατά την διαφυγή τους.

του Μιχάλη Τεζάρη

Πηγή: newpost.gr