Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι μαϊμού - ΔΕΗτζήδες ξαναχτύπησαν στη Δυτική Φθιώτιδα - Πήραν τα λεφτά της γιαγιάς μαζί με το σεντόνι

Σε σεντόνι έβαλε τα χρήματα η γιαγιά και έκαναν φτερά μαζί με τους κλέφτες. Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες που παριστάνουν τους υπαλλήλους ...


Σε σεντόνι έβαλε τα χρήματα η γιαγιά και έκαναν φτερά μαζί με τους κλέφτες.




Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες που παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και μπαίνουν σε σπίτια υπέργηρων ανθρώπων προκειμένου να τους αφαιρέσουν τις οικονομίες τους.

Το γνωστό σενάριο με το φόβο βραχυκυκλώματος και τους μαϊμού - ΔΕΗτζήδες επαναλήφθηκε την Πέμπτη το πρωί γύρω στις 10:30’ σε σπίτι 92χρονης στη Μερκάδα του Δήμου Μακρακώμης.




Οι απατεώνες είπαν στη γιαγιά να συγκεντρώσει τα χρήματα σε ένα σεντόνι προκειμένου να μην καταστραφούν και στη συνέχεια της το έκλεψαν, ενώ φρόντισαν φεύγοντας να έχουν ξηλώσει το τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει εγκαίρως την αστυνομία.

Πραγματικά το ΑΤ Σπερχειάδας ειδοποιήθηκε το μεσημέρι από την παθούσα και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες για τα πρόσωπα, αλλά και για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και υπάρχει αισιοδοξία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.