Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα όλες οι μονάδες: Τριήμερο «επιφυλακής» για τον Α/ΓΕΣ

Με την Τουρκική προκλητικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο, όλο το πρωινό του Σαββάτου, ήταν στο γραφείο του, όπου είχε συνεχή επικοινωνία...


Με την Τουρκική προκλητικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο, όλο το πρωινό του Σαββάτου, ήταν στο γραφείο του, όπου είχε συνεχή επικοινωνία με Διοικητές σχηματισμών και μονάδων της πρώτης γραμμής.




Από το 21ο Σύνταγμα στο Βόρειο Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, όλες οι μονάδες του στρατού μας, βρίσκονται όπως πρέπει, σε ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα, αναφέρει το kranosgr.

Άκρως επιχειρησιακός αξιωματικός ο Αντιστράτηγος Καμπάς, που γνωρίζει την παραμεθόριο σπιθαμή προς σπιθαμή, επισκέφθηκε δύο φορές το τελευταίο διάστημα τον Έβρο, καθώς και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, επιτηρώντας ο ίδιος ασκήσεις ετοιμότητας.

Εν τω μεταξύ κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 13 Ιουνίου 2019, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ).

Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, επισκέφθηκε Σχηματισμούς στην περιοχή Ξάνθης – Κομοτηνής.

Διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας, η λειτουργικότητα των μέσων και το εξαιρετικό ηθικό του προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες του Δ΄ΣΣ.