Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αισχρό τουρκικό βίντεο με ΥΒΡΕΙΣ κατά ΣΙΑΛΜΑ και ΗΛΙΑΚΗ... Ψυχολογικές Επιχειρήσεις εν όψει Γενικής Σύγκρουσης...

Προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι οι Τούρκοι; Είναι γνωστό πως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ελέγχονται από τον Ρ. Τ. Ερντογάν. Το ί...


Προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι οι Τούρκοι; Είναι γνωστό πως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ελέγχονται από τον Ρ. Τ. Ερντογάν.




Το ίδιο ισχύει και με τα κανάλια στο youtube, τα οποία καθημερινά προπαγανδίζουν και δημιουργούν κλίμα, φανατίζοντας το ισλαμιστικό κοινό, που είναι έτοιμο να θυσιαστεί όποτε και εάν διατάξει ο Σουλτάνος.

Η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα έχει μπει για τα καλά στη σύγχρονη μορφή πολέμου. Η προπαγάνδα είναι ένα κρίσιμο στρατηγικό εργαλείο.

Πριν λίγες ώρες, ένα τέτοιο κανάλι, δημοσίευσε ένα προκλητικό βίντεο με δήθεν αερομαχίες στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι απάντησαν στον αξιόλογο Nemesis HD, όπου ανεβάζει συνεχώς βίντεο στρατιωτικού περιεχομένου.

Το κανάλι ανέβασε αυτό το βίντεο ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις:





Λιγες ώρες μετά ανέβασε το αντίστοιχο τουρκικό κανάλι το οποίο είναι και το μεγαλύτερο από τους απέναντι, ανέβασε αυτό το προπαγανδιστικό βίντεο κατά της χώρας μας, όπου περιλαμβάνει μια ψεύτικη αερομαχία, ενώ οι προκλητικοί Τούρκοι υβρίζουν το ήρωα Σιαλμά, αλλά και τον Ηλιάκη.





Οταν βγαίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες, υποτίθεται διαβαθμισμένες, για σενάρια επιχειρήσεων πολεμικής φύσης από τα ΜΜΕ, ειδικότερα δε όταν αφορούν ισχυρές χώρες, να γνωρίζουμε πώς πρόκειται για ΨΕΠ (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις) αποτροπής ή για «ιστορία τραβηγμένη και προσαρμοσμένη» με στόχο να συσπειρώσει τον κόσμο του εκάστοτε κράτους που την αναφέρει υπερ της ήδη υπάρχουσας κυβέρνησης και κυβερνητικής γραμμής.

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι προσχεδιασμένες και αποσκοπούν στο να επηρεάσουν τα συναισθήματα, τα κίνητρα, την αντικειμενική κρίση και τελικά τη συμπεριφορά ομάδων ή ακόμη και μεμονωμένων ατόμων. Θεωρούνται παράγοντας προστασίας των φίλιων δυνάμεων ή και πολλαπλασιαστής ισχύος. pentapostagma.gr