Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεσχάν Μουζαλίμ... Αυτη είναι η τουρκάλα που θα βαπτιστεί Χριστιανή και θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα...!!!

«Θέλω να βαπτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί ο πνευματικός μου, παρόλο που είμαι μουσουλμάνα με δέχθηκε με πολύ αγάπη και με αποκαλούσε έτσι»», ε...


«Θέλω να βαπτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί ο πνευματικός μου, παρόλο που είμαι μουσουλμάνα με δέχθηκε με πολύ αγάπη και με αποκαλούσε έτσι»», είπε το γνωστό μοντέλο

Η Νεσχάν Μουζαλίμ, η καλλονή από την Τουρκία που μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του '90 σύντομα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέλιο Πολογεώργη ο οποίος είναι επιχειρηματίας και πολίστας.




Το μοτέλο μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή της και αποκάλυψε πως πριν από το γάμο θα βαπτιστεί χριστιανή και θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα: «Ο γάμος μας θα γίνει στα Χανιά, επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά, αλλά θα κάνουμε και δεύτερο γάμο στη Σμύρνη. Το νυφικό μου θα είναι είναι λιτό».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως θα βαφτιστεί πριν από τον γάμο: «Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου απλά δεν το είχα αισθανθεί μέχρι σήμερα. Θέλω να βαπτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί ο πνευματικός μου, παρόλο που είμαι μουσουλμάνα με δέχθηκε με πολύ αγάπη και με αποκαλούσε έτσι».

Τέλος η όμορφη Νεσχάν αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει ακόμη η πρόταση γάμου και είπε τι είναι αυτό που την κέρδισε στον σύντροφό της: «Έχουμε λογοδοθεί, πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη, σκέφτεται ο γαμπρός πώς θα την κάνει. Με τον Στέλιο είμαστε μαζί εννέα μήνες. Έχει να πει για όλους κάτι καλό, με κέρδισε που χαμογελάει συνέχεια, μου φτιάχνει τη διάθεση».

Η Νεσχάν Μουλαζίμ είναι μοντέλο από την Τουρκία και την έίχαμε γνωρίσει τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ τη δεκαετία του '90. Έχει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες με διεθνείς οίκους ενώ στη χώρα μας έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους Έλληνες μόδιστρους.