Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κεφαλονιά: Αποκάλυψη - ΣΟΚ για το θάνατο του μοντέλου σε θαλαμηγό δισεκατομμυριούχου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια θανάτου της Σινέντ ΜακΝαμάρα, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του ...


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια θανάτου της Σινέντ ΜακΝαμάρα, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2018, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο άψυχο σώμα της κοπέλας, από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δείχνουν πως δεν είχε πιει ούτε αλκοόλ, δεν έπαιρνε καμία φαρμακευτική αγωγή, ούτε βρέθηκε κάποια ναρκωτική ουσία.

«Οι εξετάσεις δηλαδή ήταν καθαρές…», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Το χρονικό
Νεκρή πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ όπου εργαζόταν στην Κεφαλονιά, βρέθηκε η 20χρονη από την Αυστραλία, μοντέλο στο Instagram. Η κοπέλα εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και το οποίο ανήκει σε Μεξικανό μεγιστάνα.




Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Αυγούστου. Εκείνο το βράδυ, οι φωνές του πληρώματος του εντυπωσιακού «Mayan Queen IV», έγιναν αντιληπτές από ανυποψίαστους παραθεριστές και κατοίκους του νησιού.

Η καλλονή βρέθηκε κρεμασμένη στους κάβους της θαλαμηγού και επικράτησε πανδαιμόνιο.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο στην Κεφαλονιά και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση.

Λίγες ώρες μετά, έφυγε από τη ζωή.

Η Sinead φέρεται να είχε πει στους δικούς τις στο τηλέφωνο πως λίγες μέρες πριν τον θάνατό της είχε έναν άγριο καυγά με μέλος του πληρώματος.

Κάποιοι συνάδελφοί της, επίσης, κατέθεσαν στην αστυνομία πως η κοπέλα είχε πρόσφατα χωρίσει και ήταν στεναχωρημένη.

Όμως η ίδια δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.