Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ και αδιανόητη περιπέτεια για 9χρονη! Την… ξέχασαν στο αεροδρόμιο

Απίστευτη και εξοργιστική ιστορία. Τι καταγγέλλει η οικογένεια της μικρής που ξεκίνησε από την Κρήτη για τη Σάμο και κατέληξε... στη Ρόδο. ...


Απίστευτη και εξοργιστική ιστορία. Τι καταγγέλλει η οικογένεια της μικρής που ξεκίνησε από την Κρήτη για τη Σάμο και κατέληξε... στη Ρόδο.





Μόνο οργή προκαλεί η άνευ προηγουμένου περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες ώρες μια οικογένεια, με αφορμή το αεροπορικό ταξίδι ενός 9χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο στη Σάμο.

Η μητέρα της μικρής σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να πλήρωσε το αεροπορικό εισιτήριο για το κοριτσάκι, ενώ κατέβαλε και έξτρα χρήματα, επειδή ήταν ασυνόδευτο, προκειμένου να το παραλάβουν οι συγγενείς στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Την άφησαν στην αίθουσα για τα ασυνόδευτα!
Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο, με το κοριτσάκι να επιβιβάζεται στο αεροσκάφος, το οποίο έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου.




Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση, ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του, τη Σάμο. Μόνο που το 9χρονο παιδί δεν ήταν μέσα σε αυτό!

Όπως μας αναφέρουν οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε για άγνωστο λόγο στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, η οποία ήδη έχει πάει στην αστυνομία για να μπορέσει να βγάλει άκρη στην απίστευτη αυτή υπόθεση!

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς στη Σάμο, που μάταια περίμεναν να παραλάβουν το κοριτσάκι, «ενημερώνονταν» ότι τουλάχιστον στα… χαρτιά φαινόταν να έχει κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι!

Πηγή: Cretalive