Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ... Ετοιμάζουν «βόμβα» οι Σκοπιανοί εθνικιστές: Διοργανώνουν Συνέδριο για την «εθνική επανένωση» στις 22 Ιουνίου...!!!

Εξελίξεις φαίνεται ότι έχουμε στο άλλο μέτωπο για την Ελλάδα, που αφορά το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων, στο οποίο όπως φαίνεται «φουν...


Εξελίξεις φαίνεται ότι έχουμε στο άλλο μέτωπο για την Ελλάδα, που αφορά το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων, στο οποίο όπως φαίνεται «φουντώνει» η ένταση από τους Σκοπιανούς εθνικιστές του VMRO με ρωσικό δάκτυλο, αφού οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά την νέα ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», ενώ διαφαίνονται και πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.

Οι Σκοπιανοί εθνικιστές ετοιμάζουν συνέδριο για την εθνική τους επανένωση στις 22 Ιουνίου!, όπως αναφέρει ο τοπικός τύπος.




Εκ μέρους της «παμμακεδονικής ένωσης, του μακεδονικού λαού, έχει προγραμματιστεί το πρώτο παμμακεδονικό εθνικό συνέδριο», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το συνέδριο συγκαλείται με μοναδικό σκοπό την επίτευξη εθνικής ενότητας και συναίνεσης για το κράτος, την εθνική ταυτότητα και όλα τα άλλα ζητήματα της «Μακεδονίας», δηλαδή την επιβίωση της χώρας και του «Μακεδονικού λαού».

Θα είναι παρόντες εκπρόσωποι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, της Μακεδονίας του Αιγαίου, της Μακεδονίας του Πιρίν, της Αλβανίας καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων παμμακεδονικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο.


Η ημερήσια διάταξη και τα θέματα προς συζήτηση στη διάσκεψη στις 22 Ιουνίου 2019 στο Alexander Palace Hotel από τις 14:00 θα είναι:

1.Καθορισμός του μακεδονικού κράτους και εθνικών συμφερόντων.

2.Παρουσίαση των σημερινών αντιπροσωπειών, των απόψεών τους και των προτάσεων τους με κατεύθυνση της εγκαθίδρυση Λαϊκής Κυβέρνησης, ενώ η νυν κυβέρνηση θα εκδιωχθεί μαζί με όλους όσους εμπλέκονται στην προδοσία της Μακεδονίας και του Μακεδονικού λαού ( συμφωνία των Πρεσπών).
3.Δημιουργία Γενικού Συμβουλίου Μακεδόνων από το κράτος, τα κατεχόμενα εδάφη και τους μετανάστες με σκοπό την κοινή πολιτική δράση με βάση την ισότητα, προκειμένου να σωθεί το κράτος και η ταυτότητα των Μακεδόνων.
α) Σύσταση οργάνων εργασίας του Γενικού Συμβουλίου Μακεδόνων.

β) Ίδρυση συντονιστικού οργάνου για την ενοποίηση των Μακεδόνων σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας :οικονομική, πολιτική, αθλητική, πολιτιστική, θρησκευτική , εθνική και πνευματική ενοποίηση.

γ) Δημιουργία συντονιστικού σώματος εμπειρογνωμόνων που γνωρίζουν το συνταγματικό και διεθνές δίκαιο προκειμένου να ακυρωθούν όλες οι επιβλαβείς διεθνείς και διμερείς συμφωνίες που έχουν υπογραφεί για λογαριασμό του Μακεδονικού κράτους και του λαού.

δ) Δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου για την προετοιμασία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος οικονομικής ανάπτυξης για τη Μακεδονία.

4.4Διάφορα άλλα.

Όπως βλέπουμε λοιπόν οι Σκοπιανοί εθνικιστές που αποτελούν την πλειοψηφία στα Σκόπια, δεν αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θα ακυρώσουν όταν θα αναλάβουν την εξουσία (όπως δηλώνουν), ενώ ετοιμάζονται να κινήσουν και διαδικασία ακύρωσης όλων των «επιβλαβών» συμβάσεων και συμφωνιών (κατά τους ίδιους), οι οποίες ακυρώνουν τα όνειρα τους για μια ενιαία «μεγάλη Μακεδονία» που θα περιλαμβάνει εδάφη της Ελλάδος και της Βουλγαρίας.

Κάθε συμφωνία για να επιζήσει οφείλει και πρέπει να έχει την λαϊκή επικύρωση και από τις δύο πλευρές, αλλιώς θα ακυρωθεί στην πορεία.

Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι αποδεκτή ούτε στην Ελλάδα, ούτε στα Σκόπια. Άρα πως θα υλοποιηθεί στην συνέχεια από Σκοπιανούς αλλά και Έλληνες;

Το πιο ανησυχητικό όμως στην όλη ιστορία είναι ότι έχουμε παράλληλη προσπάθεια δημιουργίας στα Βαλκάνια, της Μεγάλης Αλβανίας, της Μεγάλης «Μακεδονίας» και της Μεγάλης Σερβίας με ενσωμάτωση εδαφών που κατοικούν πολίτες των χωρών αυτών και αυτή η κατάσταση ποτέ στην ιστορία της περιοχής δεν βγήκε σε καλό.