Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγγλίδα αστυνομικός έσωσε 19χρονη που επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αλλά μετα προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά!

Ένα απίστευτο περιστατικό, στο οποίο εμπλέκεται μία αστυνομικός, συνέβη στην Αγγλία. Η 38χρονη αστυνομικός Jennifer Regan βοήθησε μ...


Ένα απίστευτο περιστατικό, στο οποίο εμπλέκεται μία αστυνομικός, συνέβη στην Αγγλία.




Η 38χρονη αστυνομικός Jennifer Regan βοήθησε μία 19χρονη κοπέλα με διαταραχή προσωπικότητας, που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μία γέφυρα. Μιλώντας της, την έπεισε να κατεβεί από τη γέγυρα και να μην προχωρήσει στην πράξη της.

Μετά το περιστατικό η αστυνομικός ζήτησε απο την κοπέλα να ανταλλάξουν email και αριθμούς τηλεφώνων και ξεκίνησε να της στέλνει μία σειρά μηνυμάτων που γίνονταν όλο και πιο ύποπτα.

Θα ήθελα να διατηρήσω επαφή μαζί σου, επειδή πιστεύω ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος και νομίζω ότι θα μπορούσες να με κάνεις να χαμογελάω πολύ", γράφει η κ. Regan. "Η δουλειά μου μας έφερε κοντά, αλλά εσύ με έκανες να θέλω να σε βλέπω, εκτός δουλειάς. Πιστεύω επίσης ότι είσαι καταπληκτική", είπε. "Το μόνο που λέω είναι ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος και χαίρομαι που συναντηθήκαμε."




Προσθέτει: "Αν νιώθεις περιπετειώδης, θα μπορούσες να έρθεις να με δεις;"




Η Regan προσφέρθηκε να πληρώσει ταξί για τη νεαρή γυναίκα, για να κάνει το ταξίδι από το Warrington στο διαμέρισμά της στο Μάντσεστερ (απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων) και να την πάει πίσω στο σπίτι με το αυτοκίνητό της το επόμενο πρωί. Περίπου στις 7 το απόγευμα η κοπέλα ξεκίνησε με το ταξί για να συναντήσει την αστυνομικό, αλλά στις 9.30 ηκοπέλα είπε ότι "αισθάνθηκε άβολα και ήθελε να φύγει".

Η νεαρή γυναίκα έφυγε από το διαμέρισμα, ισχυριζόμενη ότι ο αστυνομικός είχε κάνει σεξουαλικά σχόλια.

Την επόμενη μέρα, η 38χρονη έγραψε στη νεαρή λέγοντας: "Ελπίζω να μην σε αναστάτωσα χθες το βράδυ."

Η Regan παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα και ότι προσκάλεσε τη γυναίκα στο διαμέρισμά της, αλλά αρνήθηκε ότι είχε κάνει τα σεξουαλικά σχόλια ή ενήργησε ακατάλληλα.

Ωστόσο, τα ευρήματα της επιτροπής του Εσωτερικών Υποθέσεων που ανέλαβαν την υπόθεση, ανέφεραν ότι «διαπιστώσαμε ότι το παράπτωμα ήταν πολύ σοβαρό, διότι υπονόμευε την εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνομία. Διαπιστώσαμε ότι η Regan δεν καταλάβαινε, ούτε αξιολογούσε τη σοβαρότητα αυτού που είχε κάνει, ούτε τη σημασία της διατήρησης μιας σαφής διάκρισης μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων".

"Το όλο περιστατικό κρίνεται ακόμα πιο αυστηρά και λόγω της σοβαρής κατάστασης της ψυχοσύνθεσης της 19χρονης, η οποία είναι μια εύθραυστη ψυχικά, νεαρή γυναίκα και η πιθανή επίπτωση από το περιστατικό ήταν μεγάλη για εκείνην. Είναι πνευματικά ασταθής και χρειάζεται ελάχιστα για να την ωθήσουν σε άσχημες καταστάσεις".

Η Regan, η οποία υπηρετούσε στο σώμα από το 2009, έχει πλέον απομακρυνθεί από την αστυνομία του Cheshire, αφού κρίθηκε ότι ήταν ένοχος σοβαρών παραπτωμάτων.