Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Serial killer στην Κύπρο: Ζήτησε ιερέα να εξομολογηθεί ο λοχαγός λίγο πριν το δικαστήριο

Η επιθυμία του υλοποιήθηκε και εξομολογήθηκε επί δύο ημέρες πριν οδηγηθεί χθες στο δικαστήριο - Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τις δύο σορού...



Η επιθυμία του υλοποιήθηκε και εξομολογήθηκε επί δύο ημέρες πριν οδηγηθεί χθες στο δικαστήριο - Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τις δύο σορούς που αναζητούνται

Ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς που έχει παραδεχθεί την διάραξη επτά φόνων γυναικών και παιδιών στην Κύπρο ζήτησε να τον επισκεφθεί στο κελί του ιερέας για να εξομολογηθεί.





Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού Sigma, η επιθυμία του υλοποιήθηκε και εξομολογήθηκε επί δύο ημέρες πριν οδηγηθεί χθες στο δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες στις δύο λίμνες στις οποίες αναζητούνται δύο σοροί έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Στη Λίμνη Μεμί που έκαναν έρευνες δύτες από το Ισραήλ αποχώρησαν άπραγοι. Η Πυροσβεστική μελετάει το ενδεχόμενο να διοχετεύσει μέρος των νερών της λίμνης σε κοντινή κοίτη ποταμού ώστε να πέσει η στάθμη και να βελτιωθεί η ορατότητα. Στη λίμνη Μεμί αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα.

Στη Κόκκινη Λίμνη συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες με δύτες χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος της 29χρονης Μαρικά Βαλντέζ την οποία σκότωσε ο serial killer και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σο νερό.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν για ακόμη 15 μέρες πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τερματισμό τους.