Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ... notopoulou_xamogelo Η Νοτοπούλου ήρθε 4η και πανηγυρίζει: Κατακτήσαμε μια από τις πρώτες θέσεις

Στα θετικά της ήττας θέλησαν να εστιάσουν δύο από τις υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ, νέες γυναίκες, που για πρώτη φορά διεκδίκησαν την ψήφο των π...


Στα θετικά της ήττας θέλησαν να εστιάσουν δύο από τις υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ, νέες γυναίκες, που για πρώτη φορά διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών και ομολογουμένως δεν πήγαν πολύ καλά.




Ειδικά για την Κατερίνα Νοτοπούλου, που οι προσδοκίες ήταν πολλές από τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ που την επέλεξαν, η τελική κατάταξή της στην τέταρτη θέση, εκτός φυσικά του β' γύρου και με ποσοστό μόλις 13,52%, δεν θεωρείται επιτυχία.

Εν τούτοις η ίδια, στην απολογιστική ανάρτησή της στο Instagram, το μέσο που «αγάπησε» πολύ προεκλογικά, εστιάζει στο «μία από τις πρώτες θέσεις» που κατέκτησε, θεωρεί μάλλον επιτυχία την τελική έκβαση του αποτελέσματος και γράφει:

«Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί", που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας».

Κάνοντας μια θετική ανάγνωση του αποτελέσματος, χωρίς να αναφέρει πουθενά τις λέξεις «ήττα» ή «αποτυχία», ή έστω κάτι παρεμφερές, βλέπει ως επιτυχία πως «ενισχύθηκε σημαντικά η δύναμή της»!

Υπόσχεται να συνεχίσει τον αγώνα της από όποια θέση της έδωσε ο λαός και φυσικά συνεχάρη τους αντιπάλους της - αν και χωρίς να τους αναφέρει ονομαστικά: «Συγχαίρω όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών», έγραψε χαρακτηριστικά.