Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ... Ο ράπερ «Υποχθόνιος», που μετέχει στο «Mama?» του Αλβανού ΣινΜπόι κάνει βίντεο υπέρ του Τσίπρα

Μετά το τετ-α-τετ του «Υπο» με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο ράπερ που συμμετέχει στο τραγούδι «Mama?» φτιάχνει το δικό του προεκλογικό σ...


Μετά το τετ-α-τετ του «Υπο» με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο ράπερ που συμμετέχει στο τραγούδι «Mama?» φτιάχνει το δικό του προεκλογικό σποτ στο Facebook.
Ο «Υποχθόνιος» είναι ένας από τους συμμετέχοντας στο τραγούδι του Sin Boy, «Mama?», που έχει γίνει μόδα στο διαδίκτυο με περισσότερα από 15 εκατ. views στο YouTube. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο ράπερ που το περασμένο βράδυ συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, ανάρτησε ένα βίντεο, εν είδη προεκλογικού σποτ στο οποίο καλεί τους νέους να συμμετέχουν στις ευρωκλογές.




«Η ψήφος σας είναι σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας» ακούγεται να λέει ο Υπο σε μια παρέα νέων και συνεχίζει. «Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά στην τρύπα του».




Δείτε το βίντεο όπως αναρτήθηκε στο Facebook:
Το τετ-α-τετ του ράπερ Υποχθόνιου με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο «Υποχθόνιος» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προσπάθησε να εξηγήσει το νόημα του τραγουδιού «Mama?» στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οπως λέει ο «Υποχθόνιος» το «Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία, ενώ το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος». Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να ακούει προσεκτικά τον ράπερ και να χαμογελά.