Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στην Τουρκία – Συντριβή τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους F-4!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά από πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντριβή μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-4, με το τουρκικό Υ...


Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά από πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντριβή μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-4, με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας να βγάζει ανακοίνωση.




Ένα μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας τύπου F-4 «Phantom» συνετρίβη σήμερα το πρωί στην αεροπορική βάση της Μαλάτειας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Ένα από τα αεροσκάφη μας τύπου F-4 συνετρίβη στις 31 Μαΐου 2019 στη βάση Erhaç / Malatya κατά την διάρκεια προσγείωσης μετά από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο αεροσκάφος».

Η ανακοίνωση αναφέρει πληροφορίες και για την κατάσταση του πληρώματος λέγοντας πως «οι δύο πιλότοι του πληρώματος βρίσκονται σε καλή κατάσταση και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».

Τέλος το Υπουργείο Άμυνας καταλήγει λέγοντας πως θα διενεργηθεί δικαστική και διοικητική έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η συντριβή.