Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στην ελληνική σόουμπιζ για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα -Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα βύθισε στο πένθος τον κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ. Ο 28χρονος νικητής του Power of L...


Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα βύθισε στο πένθος τον κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο 28χρονος νικητής του Power of Love 1 έχασε τη ζωή του στις 2 τα ξημερώματα Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του. Το τροχαίο που του αφαίρεσε τη ζωή σημειώθηκε στη Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου.




Πλήθος κόσμου αφήνει τα δικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τραγική ειρωνεία να αποτελεί το γεγονός ότι πριν από λίγες ώρες του έστελναν ευχές, ενώ τώρα τον αποχαιρετούν στο «τελευταίο του ταξίδι».

Η δική του τελευταία ανάρτηση είχε γίνει τρεις ημέρες πριν. Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πόζαρε χαμογελαστός και στη λεζάντα έγραφε: «Καλοκαίρι ήρθε και το μαύρο πρέπει να φύγει από πάνω μας. Ήρθε η ώρα για χρωματιστά και ωραία κουστούμια…». Οι διαδικτυακοί του φίλοι είχαν δείξει μεγάλη ανταπόκριση με χιλιάδες likes και σχόλια.

Τα συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Οι πρώην συμπαίκτες του στο «Σπίτι της Αγάπης», η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και έγραφε: «Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν...».