Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαχητής κι Επαγγελματίας...!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ Κώστας Ηλιάκης όταν εκπαιδευόταν στις ΗΠΑ

Ο Κώστας Ηλιάκης ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος πιλότος.Μαχητής και επαγγελματίας.Ποτέ δεν θα είχε φανταστεί ότι θα υπήρχε πιλότος σ...


Ο Κώστας Ηλιάκης ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος πιλότος.Μαχητής και επαγγελματίας.Ποτέ δεν θα είχε φανταστεί ότι θα υπήρχε πιλότος στον κόσμο που θα τον δολοφονούσε με τόσο άνανδρο τρόπο όπως ο Τούρκος Χαλι Ιμπραήμ.Ο Ηλιάκης είχε εκπαιδευτεί και στις ΗΠΑ.Έγινε εκπαιδευτής στα F 16.




Σαν σήμερα το 2006 δολοφονήθηκε…

Το βίντεο είναι από την εκπαίδευσή του στις ΗΠΑ. Το εντοπίσαμε στο youtube και το αναδημοσιεύουμε μαζί με το κείμενο που το συνοδεύει.




Το βίντεο είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ από το DVD που του έδωσαν στην Αμερική στις 5/4/2002, όταν ανάμεσα στην εκπαίδευση σαν εκπαιδευτής στα νέα F-16 Block 52+, πέρασε και από την ανθρωποφυγόκεντρο. 17 ολόκληρα λεπτά κλεισμένος μέσα, πλήρης επικοινωνία με τους εκπαιδευτές, 4 φορές έφτασε τα 9G (πίεση 9φορές το βάρος του σώματος του), άντεξε την δοκιμασία , ήρεμος όπως πάντα.Αφιερωμένο και σε αυτούς που σας αποκαλούν “αντιπαραγωγικούς”. Μην στεναχωριέσαι για ότι βλέπεις από εκεί ψηλά εδώ στην γη, απλά γύρνα το κεφάλι σου αλλού, όπως έκανες πάντα… Δεν σε ξεχνάμε, μην μας ξεχάσεις………….
Φίλλιπος Ηλιάκη