Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στη Ζαχάρω – Ομηρία οδηγού λεωφορείου στην Ηλεία – Ρομά κατέβασε τους επιβάτες και τον απειλούσε με μαχαίρι (Βίντεο)

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στην Ηλεία, όπου ένας Ρομά απειλούσε με μαχαίρι τον οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην περιοχή ...


Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στην Ηλεία, όπου ένας Ρομά απειλούσε με μαχαίρι τον οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην περιοχή της Ζαχάρως.




Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω, με αρκετούς επιβάτες. Ο δράστης, που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο Επιτάλιο. Λίγο αργότερα, έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον οδηγό. Του ζήτησε να σταματήσει και ανάγκασε τους επιβάτες να κατέβουν, ενώ είπε στον οδηγό να τον πάει στην Καλαμάτα.

Μόλις ενημερώθηκε, η αστυνομία άρχισε να ακολουθεί το λεωφορείο και ένα σινιάλα στον οδηγό. Τότε εκείνος είπε στον Ρομά ότι έπρεπε να σταματήσει σε βενζινάδικο, καθώς δεν είχε καύσιμα. Ο δράστης της ομηρίας απαίτησε από τον οδηγό να μην βγει και να ζητήσει από τον πρατηριούχο και τα χρήματα από το ταμείο.

Όμως, στο βενζινάδικο έφτασαν και οι αστυνομικές δυνάμεις. Αρχικά ο Ρομά απειλούσε τον οδηγό του λεωφορείου βάζοντας το μαχαίρι στον λαιμό του, προκειμένου να μην ανοίξει τις πόρτες. Τελικά όμως ο δράστης επιχείρησε να βγει και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.

Ο οδηγός περιέγραψε με ψυχραιμία τα όσα συνέβησαν: