Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ... ΑΠΛΥΤΟΙ και ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ εφορμούν για να ανακαταλάβουν κτίρια που είχε εκκαθαρίσει η Αστυνομία...!

Έβαλαν φωτιά και εγκλώβισαν τον ιδιοκτήτη κτηρίου που πήγε να πάρει πράγματα από την ιδιοκτησία του που είχε εκκενωθεί από την ΕΛΑΣ - Ισ...


Έβαλαν φωτιά και εγκλώβισαν τον ιδιοκτήτη κτηρίου που πήγε να πάρει πράγματα από την ιδιοκτησία του που είχε εκκενωθεί από την ΕΛΑΣ - Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην πλατεία - Φωτιές σε κάδους




Πολεμικό σκηνικό επικρατεί στα Εξάρχεια για την ανακατάληψη των κτηρίων της οδού Τζαβέλα που πριν μερικές ημέρες σφραγίστηκαν με την πολυδιαφημισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις οκτώ, όταν ο ιδιοκτήτης του ενός κτηρίου το άνοιξε προκειμένου να μεταφέρει κάποια πράγματα. Ομάδα αναρχικών που τον είδε του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να ανακαταλάβουν το κτήριο.

Μάλιστα έβαλαν φωτιά στα πράγματα του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί, να κληθεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για να σβήσει την πυρκαγιά.


Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι έκρυθμη, δυνάμεις των ΜΑΤ που εχουν φθάσει στο σημείο απωθούν τους αναρχικούς οι οποίοι έχουν προκαλέσει φθορές στην πλατεία και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους.