Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΓΑΞΑΝ 53χρονη στο Παλαιό Φάηρο... Νεκρή με μαχαιριές σε όλο της το σώμα...!!

Τη δολοφονία μιας 53χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αρχές. Αναζητείται ο αδερφός τ...


Τη δολοφονία μιας 53χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αρχές. Αναζητείται ο αδερφός της.




Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (02.05.2019) όταν κάτοικοι της περιοχής βρήκαν την 53χρονη, που επίσης έμενε στο Παλαιό Φάληρο, τραυματισμένη από μαχαίρι στη μέση του δρόμου, στην οδό Τρίτωνος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, η 53χρονη γυναίκα δεν άντεξε και τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού πήρε καταθέσεις από τους κατοίκους. Πολλοί απ’ αυτούς είπαν στους αστυνομικούς ότι πριν η γυναίκα βρεθεί μαχαιρωμένη είχε προηγηθεί έντονος καυγάς με τον αδερφό της. Όπως είπαν οι ίδιοι άνθρωποι, τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές.

Από τις έρευνες της αστυνομίας δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί ο αδερφός του θύματος, ο οποίος αναζητείται για να δώσει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση κι αν γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να διαλευκάνει το φόνο της αδερφής του.