Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έμειναν άφωνοι! Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είχε «δώρο» στο πορτμπαγκάζ έναν καταζητούμενο δραπέτη!!!

Η αστυνομία του Mahneim της Pennsylvania (ΗΠΑ) ανακοίνωσε πως ένας καταζητούμενος άντρας βρέθηκε μέσα στο πορτ μπαγκάζ ενός Dodge Chall...


Η αστυνομία του Mahneim της Pennsylvania (ΗΠΑ) ανακοίνωσε πως ένας καταζητούμενος άντρας βρέθηκε μέσα στο πορτ μπαγκάζ ενός Dodge Challenger Hellcat σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.




Ο άντρας βρέθηκε από υπαλλήλους της αντιπροσωπείας που άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του Hellcat για να τραβήξουν φωτογραφίες του χώρου αποσκευών, καθώς το αυτοκίνητο προοριζόταν για δημοπρασία.

Ένας από αυτούς, ο Darren Leeds, δήλωσε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει ήταν να φέρει νερό στον φυγά ο οποίος δεν φαινόταν και πολύ καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει το Autoblog, ο 25άχρονος Leon Parks που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταζητούνταν στη Νέα Υόρκη για εμπλοκή σε υποθέσεις με όπλα.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον νεαρό μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προτού τον οδηγήσουν στη πίσω στη φυλακή.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως τα αυτοκίνητα τύπου sedan που κυκλοφορούν στην αμερικανική αγορά είναι υποχρεωμένα από το νόμο να διαθέτουν ειδική χειρολαβή για άνοιγμα του χώρου αποσκευών από το εσωτερικό του, έτσι ώστε να αποφεύγονται περιπτώσεις εγκλωβισμού.