Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την κουνάει την αχλαδιά, το τρίζει το πόμολο.... Θέλει να κερδίσει τον Τραμπ και ποζάρει με τον σύντροφό του...!!

O πρώτος ανοιχτά γκέι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, που θέλει να εκτοπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ποζάρει με τον σύντροφό του γ...


O πρώτος ανοιχτά γκέι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, που θέλει να εκτοπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ποζάρει με τον σύντροφό του για το περιοδικό TIME.




Ο λόγος για τον Πιτ Μπάτιγκιγκ, βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν, απόφοιτος του Χάρβαρντ που μιλάει οκτώ γλώσσες και φιλοδοξεί να κερδίσει την αμερικανική προεδρία.

Ο Πιτ Μπάτιγκιγκ, αν και θα πρέπει πρώτα να πείσει τα στελέχη του κόμματός του ότι είναι ο κατάλληλος για τον Λευκό Οίκο, το περιοδικό «Time» του αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του.

Ο 37χρονος Μπάτιγκιγκ, δήμαρχος της πόλης Σάουθ Μπεντ με 100 χιλιάδες κατοίκους στην Ιντιάνα, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με τον σύζυγό του.

Ο ομοφυλόφιλος δήμαρχος παντρεύτηκε πέρυσι τον αγαπημένο του Τσάστιν Γκλέζμαν και πριν από ένα μήνα, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς. Στόχος του είναι να αναμορφώσει τη χώρα με τον μανδύα της νέας γενιάς.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ο Πιτ Μπάτιγκιγκ εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό αναπτύσσοντας τα επιχειρήματά του με το σύνθημα ότι η η χώρα χρειάζεται «μια νέα γενιά ηγεσίας».

Σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις, στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται πίσω από τον γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.

Ο 29χρονος σύντροφός του Τσάστιν, πρώην καθηγητής Θεατρολογίας, τον στηρίζει απόλυτα.

Είναι γιος εργατών και, όπως ο ίδιος λέει, έχει ζήσει στο πετσί του τον εκφοβισμό, την αποξένωση και την σεξουαλική επίθεση.

Του αρέσουν τα βιβλία του Χάρι Πότερ και η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν. Το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά.