Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ...;;; Τους αλλοδαπούς τους έπιασαν να… «ξεφορτώνουν» μετανάστες

Με επεισοδιακό τρόπο συνελήφθησαν κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις με...


Με επεισοδιακό τρόπο συνελήφθησαν κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις μεταφοράς και προώθησης παράτυπων μεταναστών.





Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε πεζός και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε ένας 18χρονος από το Αφγανιστάν ο οποίος νωρίτερα και ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε σε σήμα που του έκαναν αστυνομικοί στην Εγνατία Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ο νεαρός συνελήφθη όταν βγαίνοντας με το αυτοκίνητό του από την Εγνατία Οδό, κινήθηκε σε επαρχιακό δρόμο και πριν από τα διόδια του Προφήτη, το εγκατέλειψε και προσπάθησε να φύγει πεζός. Μάλιστα, προέβαλε αντίσταση στη διάρκεια της σύλληψής του.

Έπειτα από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα οι οποίοι, όπως προέκυψε από την έρευνα, μπήκαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου πληρώνοντας χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 32χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος είχε σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου και κατέβαζε από το αυτοκίνητο 7 παράτυπους μετανάστες. Όταν έγινε αντιληπτή η αστυνομική παρουσία, ο 32χρονος προσπάθησε να διαφύγει και στη συνέχεια αντιστάθηκε κατά την ακινητοποίησή του. Οι μετανάστες μπήκαν στην ελληνική επικράτεια την ίδια ημέρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίστασης και απείθειας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.