Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ... Οι Κούρδοι «μάτωσαν» την Τουρκία… ξανά και σοβαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο από τη δράση των μαχητών του HPG/YJA Star κατά του τουρκικού Στρατού στον λόφο Κεβόρτε στο Τουρκικό Κουρδιστάν δημοσιεύτηκε στο δια...



Βίντεο από τη δράση των μαχητών του HPG/YJA Star κατά του τουρκικού Στρατού στον λόφο Κεβόρτε στο Τουρκικό Κουρδιστάν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Η επιχείρηση των Κούρδων μαχητών πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου.




Η σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Τύπου του HPG αναφέρει τα εξής: “Στο πλαίσιo των επαναστατικών δράσεων μαρτύρων Μπαγέρ και Ρονιά που συνεχίζονται στο Πεδίο Αμύνης, οι δυνάμεις μας στις 14:00 της 24/4 πραγματοποίησαν μια δράση κατά θέσης του τουρκικού στρατού κατοχής στον λόφο Κεβόρτε της Κωμόπολης Σιντεκάν στο Ν. Κουρδιστάν.

Η εχθρική θέση εντός της οποίας βρισκόταν 5 στρατιώτες χτυπήθηκε αποτελεσματικά και το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν οι 3 και οι άλλοι δύο να τραυματιστούν. Μετά από την δράση, οι εχθρικές δυνάμεις βομβάρδισαν με βαριά όπλα την γύρω περιοχή, ενώ στις 16:00 η περιοχή βομβαρδίστηκε από μαχητικά αεροσκάφη. 

Οι δυνάμεις μας δεν υπέστησαν καμία απώλεια από τους βομβαρδισμούς”. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΔΩ