Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο»! - Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Άγκυρα στην Θράκη ΜΑΣ για τις εκλογές

Δεκαετίες τώρα στην έως τώρα απελευθερωμένη Θράκη ΜΑΣ θεριεύει η τουρκική προπαγάνδα, βρίσκοντας πρόσφορά έδαφος λόγω της παντελούς αδια...


Δεκαετίες τώρα στην έως τώρα απελευθερωμένη Θράκη ΜΑΣ θεριεύει η τουρκική προπαγάνδα, βρίσκοντας πρόσφορά έδαφος λόγω της παντελούς αδιαφορίας του ελλαδικού κράτους και των αποκαλούμενων αρμοδίων, που είναι αρμόδιοι μόνο στο πως θα αυγατίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και την περιουσία τους. Και η Πατρίδα κομμάτια να γίνει…





Κάθε φορά που έχουμε εκλογές στην ακριτική αυτή πολύπαθη περιοχή οργιάζουν τα πρακτόρια του προξενείου, εντός και εκτός συνόρων. Δίνοντας κατεύθυνση στους μουσουλμάνους για το τι πρέπει να ψηφίσουν και αλίμονο σε όποιον παρακούσει. Η στόχευση δεν είναι άλλη από το να έρθει στον απόλυτο έλεγχο της τουρκίας ολόκληρη η περιοχή, εκλέγοντας παντού μουσουλμάνους ελεγχόμενους. Έτσι και αυτή τη φορά, με αφορμή τις εκλογές της 26ης Μαίου έστειλαν το μήνυμα «η ψήφος του τούρκου στον τούρκο»!

Διάλεξαν δε για αγγελιοφόρο τον Nετσμεττίν Χουσείν, από τον διαβόητο «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» του Χαμπίμπογλου. Αναφερόμενος στον Τσίπρα (που ξέρουν ότι είναι του χεριού τους και άνθρωπός τους) ο λεγάμενος γράφει τα παρακάτω εξοργιστικά:

«…Αν είστε ειλικρινής και δεν ξεχάσατε τις υποσχέσεις που δώσατε ενώπιον της κοινότητας την πρώτη φορά που εμφανίστηκατε εμπρός της προεκλογικά, ελάτε και αποδώστε στους Τούρκους της δυτικής Θράκης τα δικαιώματα που τους αφαίρεσαν. Ελάτε πια και αναρτήστε τις τουρκικές πινακίδες των συλλόγων-συμβόλων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης που ξηλώσατε πριν από 40 χρόνια. Ελάτε και δεχτείτε να γίνονται στα τζάμια εκλογή για τις μουφτειες με την ελεύθερη βούληση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Δώστε εντολή να ανοίξουν πάλι τα μειονοτικά σχολεία που έκλεισαν. Στα σχολεία εκείνα στο επίπεδο του Δημοτικού εμείς ξέρουμε να διδάσκουμε στα παιδιά μας την μητρική μας γλώσσα. Διαφορετικά μην προσπαθείτε με προεκλογικές δηλώσεις (που εμείς καταλαβαίνουμε τι εννοούν) να ξεγελάσετε την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Μην παίζετε με το μυαλό της τουρκικής μειονότητας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ όλους όσοι είναι υπεύθυνοι…Τερματίστε τις επιθέσεις στην εθνική ταυτότητα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, στην θρησκευτική της πί-στη, στην θρησκεία της, στα τζάμια της, στα σχολεία, στις μουφτείες, στα βακούφια στους συλλόγους, δηλαδή στην νομική της αυτονομία που είναι εγγυημένη από το διεθνές δίκαιο.

Εγώ με αυτή την αφορμή καλώ για μία ακόμη φορά τον κύριο Τσίπρα, να είναι σαφής απέναντι στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και να είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής όσον αφορά την επίλυση των θεμάτων της. Τέλος σχετικά με τις τοπικές εκλογές και τις ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου 2019 δηλώνω “Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο” και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τους υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους-μέλη της μειονότητας και στις ευρωεκλογές τους υποψηφίους του κόμματος DEB»!

Έχουν φτάσει στο σημείο να μας απειλούν και να μας… προειδοποιούν κιόλας τα πρακτόρια της εχθρικής προπαγάνδας και ουδείς καρεκλοκένταυρος ταράζεται! Ξυπνά-τε γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά…