Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!! Στελέχη των Γρίζων Λύκων έφερναν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα...!!! Προφυλακίστηκαν ως λαθροδιακινητές...!!!

Πρόεδροι τοπικών οργανώσεων του MHP και του Ülkü Ocağı (Γκρίζοι Λύκοι) προφυλακίστηκαν ως διακινητές λαθρομεταναστών Ο Φιράτ Ζορλού...



Πρόεδροι τοπικών οργανώσεων του MHP και του Ülkü Ocağı (Γκρίζοι Λύκοι) προφυλακίστηκαν ως διακινητές λαθρομεταναστών

Ο Φιράτ Ζορλού-πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του ΜΗΡ στο Καραμπουρνάκι και ο Μεχμέτ Καρά-πρόεδρος εκεί των Ülkü Ocakları, προφυλακίστηκαν ως διακινητές λαθρομεταναστών.
Σύμφωνα με την είδηση από το Son Kale, το Καραμπουρνάκι που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από την νήσο Χίο της Ελλάδας, φιλοξένησε μια αστυνομική επιχείρηση κατά της διακίνησης ανθρώπων που θα κλονίσει την πολιτική επικαιρότητα.




Μετά από πληροφορίες οι ομάδες της στρατοχωροφυλακής κινήθηκαν στις 10 Απριλίου και παρακολούθησαν τους διακινητές λαθρομεταναστών. Με ταυτόχρονες επιχειρήσεις που οργανώθηκαν σε δύο σημεία συνελήφθησαν 30 μετανάστες (μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά) οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρα. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο τμήμα στρατοχωροφυλακής Καραμπουρνάκι, για να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες. Την ομάδα αυτή που αποτελούνταν από Συρίους και Αφγανούς πρόσφυγες, θα την περνούσαν έναντι χρημάτων στη νήσο Χίο, δύο άτομα από τη Σμύρνη και τέσσερις από το Καραμπουρνάκι που όλοι τους συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν επίσης τέσσερα οχήματα των λαθροδιακινητών.

ΒΓΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΡ

Όταν οι συλληφθέντες ρωτήθηκαν για τα στοιχεία ταυτότητας τους, αποκαλύφθηκαν εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Έγινε αντιληπτό τότε πως ο Φιράτ Ζορλου είναι ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του ΜΗΡ, ενώ ο Μεχμέτ Καρα πρόεδρος των γκρίζων λύκων στο Καραμπουρνάκι. Ενας από τους τέσσερις άλλους που συνελήφθησαν είναι ο αδερφός του Μεχμέτ Καρά ο Υ. Καρα. Με δικαστική απόφαση, οι έξι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και οι Φιράτ Ζορλου και Μεχμετ Καρά, προφυλακίστηκαν στις φυλακές τύπου F στο Κιρικλαρ του Μπουτζά.

Αμέσως μετά από την επιχείρηση για την οποία δεν ανακοινώθηκε στον τύπο, η διεύθυνση γκρίζων λύκων Σμύρνης απομάκρυνε τον Μεχμέτ Κάρα από τα καθήκοντά του και διόρισε έναν άλλον, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα παρόμοια κίνηση έκανε και η τοπική οργάνωση του κόμματος ΜΗΡ. Στις 14 Απριλίου σε ανακοίνωση του κόμματος ΜΗΡ, αναφέρεται πως “Ο Φιράτ Ζορλου- πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Καραμπουρνάκι, λόγω προβλημάτων υγείας παραιτήθηκε από τη θέση του και η παραίτηση του αυτή τις προηγούμενες μέρες έγινε δεκτή από το διοικητικό μας συμβούλιο. θα γίνουν εργασίες από την διεύθυνσή μας σχετικά με το ποιος θα αναπληρώσει τον Φιράτ Ζορλου, στην κενωθείσα θέση της προεδρίας”. https://tourkikanea.gr