Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στον εισαγγελέα ο Τσελέντης την Τρίτη -Για τη ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα

iefimeridaΣτον εισαγγελέα θα παρουσιαστεί το πρωί της Τρίτης ο Ακης Τσελέντης, για την ανάρτηση με την οποία προειδοποιούσε για μεγάλη ρωγμ...


iefimeridaΣτον εισαγγελέα θα παρουσιαστεί το πρωί της Τρίτης ο Ακης Τσελέντης, για την ανάρτηση με την οποία προειδοποιούσε για μεγάλη ρωγμή σε γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα.





Η εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά κάλεσε τον κ. Τσελέντη να παρουσιαστεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται. Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις 13 Μαΐου είχε επισημάνει τον κίνδυνο λόγω τεράστιας ρωγμής στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα και σημείωνε: «Αυτές είναι οι υποδομές
της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δεν ντρέπεστε. Αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα, ποιος θα φταίει. Θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως στο Μάτι».


Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης είχε επιτεθεί σφοδρά στον κ. Τσελέντη για αυτή την ανάρτηση. Τον είχε κατηγορήσει ότι κινδυνολογεί για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα και είχε καλέσει τη ΝΔ να τον συνετίσει.