Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ... Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα για δικαστές: Μην ανησυχείτε, δεν θα πυροβολήσουμε κανέναν

ΠΑΛΙ "ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΑΝ" ΤΑ ΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ... Τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν και δεν απεί...


ΠΑΛΙ "ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΑΝ" ΤΑ ΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ...

Τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν και δεν απείλησε τους δικαστές. Αλλά οι αντιδράσεις αν πάρει τίποτα ο Δημήτρης Κουφοντίνας που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας, θα είναι μαζικές και συνεχόμενες. Νέα ανάρτηση από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.




Η πρώτη ανάρτηση, το πρωί του Σαββάτου (03.05.2019) ερμηνεύτηκε ως απειλή προς τους δικαστές που θα κληθούν να αποφασίσουν για τη νέα άδεια που ζητά ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Το προηγούμενο αίτημά του απορρίφθηκε και γι’ αυτό ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη ξεκίνησε απεργία πείνας. Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα επανήλθε, με νέο post, το απόγευμα, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση.

Κουφοντίνας: Ο Ρούβικωνας απειλεί τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδειά...

«Είναι σύνηθες φαινόμενο τα ΜΜΕ να διαστρεβλώνουν και να παραπληροφορούν το οτιδήποτε κάνουμε η λέμε», γράφει στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως «η αυτονόητη διαπίστωση πως με τον θάνατο ενός απεργού πείνας θα επηρεάζονταν οι ζωές όλων μας (ημών αλλά και των αυτουργών αυτής της κατάληξης) μεταφράστηκε σε «ευθείες απειλές κατά της ζωής των δικαστών».