Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!! Δεν εκλέγεται τελικά το Τζέισον Αντιγόνη στην Περιφέρεια Αττικής... Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...

Tο Τζέισον Αντιγόνη αποφάσισε να εμπλακεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και κατέβηκε στο πλευρό της Ρένας Δούρου στις εκλογές του Μαΐου. ...


Tο Τζέισον Αντιγόνη αποφάσισε να εμπλακεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και κατέβηκε στο πλευρό της Ρένας Δούρου στις εκλογές του Μαΐου.




Με την επισήμανση ότι οι άνθρωποι της «Δύναμης Ζωής» «δεν καρφώνονται στις καρέκλες», αλλά «δίνουν τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα», συνόδευσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα ∆ούρου την ανακοίνωση των 37 πρώτων υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό της στον Κεντρικό Τοµέα Αθηνών.

Το όνομα του Ιάσονα Δούση ή Τζέισον Αντιγόνη, όπως επιθυμεί να ονομάζεται, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη της Ρένας Δούρου.

Κι ενώ στα πρώτα αποτελέσματα ήταν σχεδόν μέσα... Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Τζέισον Αντιγόνη δεν εκλέγεται αφού βρίσκεται στην 19 θέση του Κεντρικού Τομέα με την Ρένα Δούρου να έχει 20 θέσεις στους περιφερειακούς συμβούλους, απ΄όλους του Τομείς.