Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΝ... Επικό: Ο Κουίκ δίνει «γραμμή» στον Παππά για τις εκλογές: Νίκο, να προσεγγίσουμε τους καραμανλικούς

iefimeridaΕναν... επικό διάλογο είχε ο Τέρενς Κουικ στα social media με τον Νίκο Παππά ως προς την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖ...


iefimeridaΕναν... επικό διάλογο είχε ο Τέρενς Κουικ στα social media με τον Νίκο Παππά ως προς την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, μετά το ναυάγιο των ευρωεκλογών.





Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, επιχειρώντας να απευθυνθεί στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια ανάρτηση για την στρατηγική του κόμματος μέχρι τις Ιουλίου: «Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα» έγραψε.




Ωστόσο, στον Ν. Παππά, έσπευσε να απαντήσει ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έκανε τις δικές του παρατηρήσεις και... παράπονα.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών λοιπόν συμπλήρωσε στην ανάρτηση Παππά: «Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς».