Tελευταια Νεα

Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ... Τσίπρας: Κλεμμένες από μυστικές υπηρεσίες οι φωτογραφίες από το σκάφος


«Εγώ έχω συνηθίσει να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στην κάλπη» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra 24 λίγες ώρες μετά την ομιλία του στο Αγρίνιο.

Είπε Για τη σχέση του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με τη χούντα
Αναφερόμενος σε όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του και τις σχέσεις του με τη χούντα, είπε «Ο ελληνικός λαός κατάλαβε την ένδεια των επιχειρημάτων του κ. Μητσοτάκη. Έφτασε να διαδίδει ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες για έναν άνθρωπο που δεν είναι καν στη ζωή.

Για έναν άνθρωπο που δεν είχε δημόσια παρουσία για να έχει ο λαός μια εικόνα για την περπατησιά του και βρέθηκα απολογούμενος εγώ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό σε επίπεδο αρχηγού. Και είδα και τον ευρωβουλευτή του την άλλη μέρα, δεν έχει πάτο αυτή η ιστορία, να βγαίνει στην τηλεόραση και να δείχνει μια φωτογραφία από την δικτατορία και να λέει ότι είναι ο πατέρας μου, ενώ ήξερε ότι ήταν ψέματα». Ψέμματα βέβαια λέει ο ίδιος...

Κλεμμένες ή από μυστικές υπηρεσίες οι φωτογραφίες από το σκάφος

Για το θέμα των φωτογραφιών του από τις διακοπές στο κότερο γνωστού επιχειρηματία, μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο πρωθυπουργός μίλησε για «κλεμμένες φωτογραφίες» και για «ενδεχόμενο εμπλοκής μυστικών υπηρεσιών». «Τι ακριβώς ήθελαν να δείξουν με αυτό; Με το πρώτο ήθελαν να δείξουν ότι έλα μωρέ όλοι ίδιοι είμαστε. Και με αυτό το ίδιο, να δείξουν ότι έλα μωρέ ίδιοι είμαστε. Ότι εμείς έχουμε τη βίλα στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο, αλλά κι εσύ κάνεις διακοπές στο κότερο. Η ζωή του καθενός είναι διάφανη.

Η δική μου ζωή δε χρειάζεται φωτογραφίες για να δει κανείς πώς ζω. Ο καθένας βλέπει αν είναι πολυτέλεια ή δικαίωμα στην ιδιωτικότητα. Η επιλογή μου να είμαι όχι σε κάποιο καναλάρχη, αλλά σε ένα συνεργάτη μου. Κάποιοι που βλέπουν ως marketing όλη τη ζωή τους και βγάζουν σε tweet και στο Instagram ακόμα και τα παιδιά τους, εγώ αυτό δεν το κάνω. Σε νοίκι ζω, στην Κυψέλη, το ξέρει ο ελληνικός λαός. Και αυτή η αθλιότητα, όπως αυτή με τον πατέρα μου, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίθεση στη ΝΔ και προηγούμενες κυβερνήσεις

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τις τρεις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι «λεηλάτησαν την οικονομία και την κοινωνία και δεν έφεραν πλεόνασμα γιατί είχαν ρεμούλα και διαπλοκή, δεν επικέντρωσαν σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και άφησαν ανεξέλεγκτη την αγορά εργασίας και δεν είχαμε μείωση της ανεργίας».

Όταν ο ίδιος ανέλαβε πρωθυπουργός είπε ότι «δεν υπήρχε σάλιο στα δημόσια ταμεία», διότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν σχεδιάσει την «αριστερή παρένθεση» και άδειασαν τα αποθεματικά.

Για τον εαυτό του ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Κέρδισα κύρος και αξιοπιστία. Ποτέ δεν έγινα το αγαπημένο παιδί των Βρυξελλών. Κατέκτησα σημαντικούς φίλους και στη δεξιά και σημαντικές συμμαχίες στις προοδευτικές δυνάμεις».

Επανέλαβε ότι επιλογή του είναι η εξάντληση της τετραετίας και σημείωσε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν θα είναι καθοριστικό για την ημερομηνία των εθνικών εκλογών, γιατί είναι, ούτως ή άλλως, πολύ κοντά.

« Προηγουμενη
Επομενη »