Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ… ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ!

Μια χαρά δουλειά έχει βρει για να περνάει την ώρα του, να βγάζει το κατιτίς του και να παριστάνει και τον… προοδευτικό αντιρατσιστή, το...


Μια χαρά δουλειά έχει βρει για να περνάει την ώρα του, να βγάζει το κατιτίς του και να παριστάνει και τον… προοδευτικό αντιρατσιστή, το χουντόπαιδο ο Δημητράς. Που έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης του τμήματος αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, που και αυτό δημιουργήθηκε για να τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί όσους θεωρούνται αντιφρονούντες από τη Νέα Τάξη και τα τσιράκια της. Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Δη-μητράς τρέχει για αντισημιτική ρητορική μίσους τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη!




Όπως λέει χαρακτηριστικά στην μηνυτήρια αναφορά του:

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Πα-ρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, κατά των Κωνσταντίνου Πλεύρη (υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων) και Γιώργου Καρατζαφέρη (υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΛΑΟΣ – ΠΑΤΡΙΕ) για αντισημιτική ρητορική μίσους, περιλαμβανομένης πλήρους αμφισβήτησης του Ολοκαυτώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή προβλήθηκε στις 2 Μαΐου ως “ρεπορτάζ” με σκοπό να απαντήσουν στο γεγονός ότι στο Άουσβιτς βρισκόταν ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, για να εγκαινιάσει (με καθυστέρηση δεκαετιών) μόνιμη ελληνική έκθεση η οποία θα στεγαστεί στο Μουσείο του Άουσβιτς, εις μνήμην των Ελλήνων Εβραίων που εξοντώθηκαν εκεί (σε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά εξόντωσης σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη) και να συμμετάσχει στην «Πορεία των Ζώντων».

Τα παραπάνω συνιστούν δημόσια υποκίνηση μίσους και δημόσια άρνηση Ολοκαυτώματος. Στην περίπτωση του Γιώργου Καρατζαφέρη αυτά έγιναν από αρχηγό πολιτικού κόμματος (του ΛΑΟΣ), άρα και με τις προβλεπόμενες από το νόμο επιβαρυντικές συνθήκες».

Στην αναφορά επισυνάπτουν και το βίντεο της εκπομπής, ζητώντας να ενημερωθούν για τις ενέργειας της συγκεκριμένης υπηρεσίας και τον αριθμό πρωτοκόλλου. Που τα φανταζόταν πριν μερικά χρόνια τέτοια… μεγαλεία ο Δη-μητράς! Να ασχολείται μόνο με δαύτον ολόκληρο τμήμα!