Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ! Βαγγέλης Μαρινάκης για Τσίπρα: «Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν-Μπορούν μόνο να χειροτερέψουν»

Για όλους και για όλα μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιο...


Για όλους και για όλα μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης.

Βασικά σημεία της συνέντευξης

Στο αίμα μου τρέχει ο Πειραιάς – Οι πολιτικές μου φιλοδοξίες σταματούν στον Πειραιά




Στις Ευρωεκλογές είχα ψηφίσει Ποτάμι

Θεωρούσα ότι η Δούρου το 2014 θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον Σγουρό – Έκανα λάθος

Πίστευα ότι και ο Τσίπρας θα κάνει κάτι διαφορετικό – Αλλά και εκεί έπεσα έξω όπως όλος ο Ελληνικός λαός

Δεν πιέζομαι εύκολα – Ακολούθησα όλες τις διαδικασίες για τον διαγωνισμό για τις άδειες

Όσο ευγενικός να θέλω να είμαι όλα αυτά που λένε για μένα και τη ΝΔ είναι ψέμματα.

Με έβαλαν στο στόχαστρο γιατί θέλουν να φτιάξουν μια ατζέντα για τις εκλογές.

Τους βολεύει πολύ να λένε ορίστε να ο χρηματοδότης της ΝΔ με βρώμικο χρήμα.

το χρήμα που κατατέθηκε στα ταμεία του κράτους το βάφτισαν βρώμικο.

Και λέγε λέγε δυστυχώς αυτό μένει.

Φυσικά εδώ στον Πειραιά αυτό δεν το δέχτηκε ο κόσμος που με γνωρίζει, γνωρίζει την οικογένεια μου και ούτε στο εξωτερικό.

Ένα πράγμα θέλω να πω στον Τσίπρα και στην παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μπορούν μόνο να χειροτερέψουν

Η εισαγωγή της εταιρείας μας στην WALL Street ήταν μια σημαντική επιτυχία για τη χώρα Κυμάτισε η ελληνική σημαία στο μέσα και έξω από το Αμερικάνικο Χρηματιστήριο

Για την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ οι Εγγλέζοι μας πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο

Μου είχαν ζητήσει πολλοί φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ να μην κλείσουν.

Και εγώ από αγάπη για την Ελλάδα τους άκουσα και εμπιστεύτηκα τους διευθυντές να συνεχίσουν να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους χωρίς καμιά παρέμβαση.

Δεν θα μπορούσε κανένας επιχειρηματίας να δεχτεί ποιος θα είναι ο διευθυντής του

Τις κυβερνητικές επιθέσεις αναφορικά με το Noor 1 τις αντιμετώπισα με εκνευρισμό αλλά και χιούμορ.




Όμως όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν και την πραγματικότητα και την αλήθεια από την συνολική μου πορεία.

Έτσι κι αλλιώς όλες οι κινήσεις της εταιρείας μου φαίνονται και στο διαδίκτυο.

Εγώ περπατώ στους δρόμους και ακούω αυτά που λέει ο κόσμος όπως και οι φίλοι μου για μένα.

Μου λένε οι φίλοι μου ότι είμαι χοντρός και με πειράζει.. αλλά αυτό πάει…κλείνει..

αλλά όταν λένε για μένα ότι είμαι ναρκέμπορας με σκοτώνει.. με τσακίζει.. γιατί πιστεύω ότι αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σκοτώνουν.

Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία του τόπου βρέθηκαν πέντε-επτά παιδιά να μιλούν με την Ευρώπη και ξεπούλησαν τα πάντα.

Θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ καλύτερα πράγματα για τον τόπο αλλά τα έκανα χειρότερα. Και αυτοί οι τύποι πανηγυρίζουν κιόλας…

Είμαι σίγουρος Ο Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον Τσίπρα. Οι γνώσεις του είναι πολύ καλύτερες από του Τσίπρα.

Με τον Τσίπρα είχα μιλήσει σε ένα οικονομικό φόρουμ του 2014 και τρόμαξα από την ένδεια των γνώσεων του στα οικονομικά.. Μην πω τίποτα παραπάνω

Με τον Πέτρο Κόκκαλη απορώ.. ακόμα και ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι παραλάβαμε τον Ολυμπιακό με διπλάσιο χρέος από ότι τον είχε πάρει ο πατέρας του από τον Κοσκωτά.

Ο Πειραιάς τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πρόσωπο γι αυτό και βλέπουμε τόσους τουρίστες που έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια να ενισχύουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Αυτό που εισπράττω περπατώντας στην πόλη μας και σε όλα τα διαμερίσματα είναι πολλά ευχαριστώ για το τι έχω κάνει στον Πειραιά.

Τον Πειραιώτη είναι δύσκολο να τον κοροϊδέψεις και εμείς μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια ξέροντας ότι γνωρίζει την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει.

Εισπράξαμε 83 εκ. ευρώ από Ευρωπαϊκά κονδύλια και θα ξοδευτούν όλα αυτά στον Πειραιά.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε

Για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αγαπώ τον Πειραιά, αυτό τα λέει όλα. Πάθος έχω με τον Πειραιά, με τον τόπο μου. Θέλω να βλέπω τον τόπο μου να πάει καλά και σήμερα ο τόπος δεν πάει καλά. Περπατώντας στις γειτονιές του Πειραιά μπορούμε να δούμε έργα, δράσεις για τη νεολαία, τα ασθενέστερα στρώματα, μνημεία κ.α. που αποδεικνύουν ότι έχουμε πάει καλά».

Σε ερώτηση για το αν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα εκτός από τη ΝΔ: «Έχουμε μια δημοτική συμβουλο, τη Σταυρούλα Αντωνάκου – που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον δήμο μας και τώρα είναι υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη – και το 2015 ήταν βουλευτής με Το Ποτάμι. Τότε ψήφισα και εγώ Ποτάμι.»




Πολύς λόγος για την Ρένα Δούρου, αλλά υπήρξε σαφής: «Από εκείνη τη μέρα την κ .Δούρου την έχω δει μια φορά τυχαία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το 2014 θεωρούσα ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον κ. Σγουρό. Έπεσα έξω, κάνουμε και λάθη.»
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «πίστεψα ότι ως νέος άνθρωπος θα έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Αλλά εκεί δεν έπεσα έξω μόνο εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός…»

Σχετικά με την σχέση του με την ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Άλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω…» τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Για την αδειοδότηση των καναλιών: Υπήρχε η διαδικασία αδειοδότητης των καναλιών. Έτσι ξεκίνησαν οι επαθές όπως και όλοι οι υποψήφιοι καναλάρχες. Δεν με πίεσε κανείς. Εμενα δεν μπορεί να με πιέσει κανείς ευκολα…
Εκτός από τα 20 εκατ. του Καλογρίτσα δεν είχε γίνει καμία άλλη κουβέντα με την κυβέρνηση.

Σχετικά με τη λάσπη και τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς το πρόσωπό του ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Θέλουν να φτιάξουν και έφτιαξαν μια ατζέντα για τις εκλογές. Να λένε να: «ορίστε ο χρηματοδότης της ΝΔ, με βρώμικο χρήμα…»