Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΑ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος, που στην προκειμένη περίπτωση τον ρόλο του έξω από ‘δω έχει αναλάβει ο διαβόητος Παναγιώτης Δημητράς του Πα...


Δουλειά δεν είχε ο διάβολος, που στην προκειμένη περίπτωση τον ρόλο του έξω από ‘δω έχει αναλάβει ο διαβόητος Παναγιώτης Δημητράς του Παρατηρητηρίου. Δεν περνάει μέρα που να μην καταθέτει μήνυση με ότι παλαβό του έρθει στο κεφάλι, για να καταγγείλει τον δήθεν ρατσισμό που ανακαλύπτει σαν… μέγα λαγωνικό που είναι. Αυτή τη φορά ο Δημητρής μήνυσε τα ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ευβοίας, Λευκάδας και Κέρκυρας! Για ποιο λόγο; Μα γιατί ανακάλυψε… ρατσιστικές διακρίσεις λόγω εκπτώσεων εισιτηρίων “μόνο σε Έλληνες πολίτες”!




Η μηνυτήρια αναφορά που έφτασε στη Δ/νση Κρατικής Ασφαλείας και το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, αναφέρει:

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, κατά των ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ευβοίας, Λευκάδας και Κέρκυρας για ρατσιστικές διακρίσεις στην εκπτωτική τους πολιτική καθώς αναφέρουν πως “η έκπτωση του εισιτηρίου σε φοιτητές, ΑΜΕΑ και πολύτεκνους είναι διαθέσιμη μόνο σε Έλληνες πολίτες” και σε αντίθεση και με όλα όσα από τα άλλα ΚΤΕΛ που καταφέραμε να ελέγξουμε όπως πχ. το ΚΤΕΛ Αττικής, την αιτιολόγηση του οποίου για τη νόμιμη εκπτωτική πολιτική με αναλυτική αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία παραθέτουμε στο τέλος. Στην περίπτωση του ΚΤΕΛ Κερκύρας η επίμαχη φράση αναγράφεται σε έντυπο εισιτήριο που μας στάλθηκε ως εικόνα και εκδόθηκε στις 26 Απριλίου 2019. Στην περίπτωση των ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ευβοίας και Λευκάδας σας παραθέτουμε screenshots από το σύστημα των online κρατήσεων εισιτηρίων τους, όπως παραμένουν και ως σήμερα, παραβιάζοντας την απαγόρευση των διακρίσεων “στην πρόσβαση στη διάθεση και την παροχή αγαθών και υπηρεσιών που διατίθενται (συναλλακτικά) στο κοινό” (Ν. 4443/2016 άρθρα 3.2.δ και 11)».

Δηλαδή όλοι αυτοί οι παριστάνοντες τους εν Ελλάδι ανθρωπιστές και αντιρατσιστές, έχουν για μεγάλα κορόιδα εμάς τους Έλληνες, που πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τον κάθε παράνομο που εισβάλλει στην Πατρίδα ΜΑΣ και ας πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας σε αυτό που αποκαλείται κράτος!