Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ.... Λύθηκε το μυστήριο με τους χαμένους φακέλους στην Κρήτη

Λύθηκε το μυστήριο με τους άφαντους σάκους που δεν είχαν παραδοθεί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, μέχρι αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, ώστε να ...


Λύθηκε το μυστήριο με τους άφαντους σάκους που δεν είχαν παραδοθεί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, μέχρι αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, ώστε να ελεγχθεί το εκλογικό υλικό και να επικυρωθούν τα αποτελέσματα.




Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης έληξε το πρωτοφανές θρίλερ για τα εκλογικά χρονικά του Ηρακλείου, όταν υπάλληλος του Πρωτοδικείου, συνοδεία αστυνομικών, πήγε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει τις προηγούμενες ημέρες δικαστική αντιπρόσωπος, η οποία φέρεται να έφυγε μαζί με τον σάκο από την Κρήτη και αναγκάστηκε να τον αποστείλει στο ξενοδοχείο όπου αντιλήφθηκε ότι τον αναζητούσε η αστυνομία, στην Αθήνα όπου διαμένει.




Σήμερα το πρωί λύθηκε και ένας ακόμη γρίφος με αγνοούμενους σάκους, με εκλογικό υλικό. Δημοτικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν την Περιφέρεια Κρήτης και το Πρωτοδικείο πως πέντε σάκοι βρέθηκαν στοιβαγμένοι στο Πολύκεντρο της οδού Ανδρόγεω, όπου πιθανολογείται ότι τους εγκατέλειψαν εξαντλημένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Τις σκηνές για γέλια και για κλάματα αποδίδει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου στην εμπλοκή στη διαδικασία ατόμων που δεν ήταν δικηγόροι, είτε δικαστικοί υπάλληλοι, καθώς και την απειρία σε μία τέτοια πρωτόγνωρη διαδικασία.