Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σκουπίδι» – «Εγώ σε πληρώνω»: Απίστευτος «πόλεμος» Σμαράγδας Καρύδη – Γρηγόρη Ψαριανού! Τι συνέβη?…

Μέσα από την προσωπική της σελίδας στο Facebook αποφάσισε να απαντήσει στα όσα της καταλόγισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γρηγόρης Ψαριανό...


Μέσα από την προσωπική της σελίδας στο Facebook αποφάσισε να απαντήσει στα όσα της καταλόγισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη. Ειδικότερα, πριν από μερικές ημέρες, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία...




...με αφορμή την παρέμβαση 64 προσωπικοτήτων κατά του «αφηγήματος προοδευτισμού του ΣΥΡΙΖΑ», σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλεσε αρκετούς καλλιτέχνες «σκουπίδια» που «συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να φορτωθούμε στην πλάτη μας για 4,5 χρόνια την αριστερή συμμορία που μας κυβερνά».

«Στα χρόνια τού αντιμνημονίου κάποια σκουπίδια (σ.σ. χοντρό ακούγεται αυτό και άδικο…) όπως η Χαρούλα Αλεξίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Νατάσα Μποφίλιου, η Άντζυ Σαμίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Πάντζας, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Μυρσινούλα Λοΐζου, η Έλενα Ακρίτα, η Άννα Βαγενά, μαζί με μερικούς τυχάρπαστους πανεπιστημιακούς, ανέλαβαν αυτόκλητα την πνευματική εκπροσώπηση τής χώρας και συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να φορτωθούμε στην πλάτη μας για 4,5 χρόνια την αριστερή συμμορία που μας κυβερνά. Ευτυχώς σήμερα κάτι δείχνει ν’ αλλάζει» ήταν τα όσα έγραψε ο κ. Ψαριανός.

Στην απάντησή της η ηθοποιός σημείωσε πως πιθανότατα ο βουλευτής να την μπέρδεψε με τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη, ο οποίος είχε κάνει γνωστή τη θέση του για το δημοψήφισμα, ενώ τον εγκάλεσε, καθώς όπως τόνισε, για το διάστημα των τελευταίων 12 ετών ο κ. Ψαριανός πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών, ως βουλευτής.
«Κύριε Ψαριανέ σας εγκαλώ γιατί από το 2007 σας πληρώνω από τους φόρους μου […] από το 2007 σας πληρώνω από τους φόρους μου εφόσον εκλεχθήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΠΟΤΑΜΙ και τώρα διεκδικείτε να το κάνετε με τη ΝΔ. Είμαι ο εργοδότης σας εδώ και 12 χρόνια» ανέφερε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Ο χαρακτηρισμός «σκουπίδια» για πολίτες που έχουν άλλη άποψη απ τη δική σας δεν συνάδει ούτε με την αστική ευγένεια στην οποία προφανώς δεν προλάβατε ακόμη να εξασκηθείτε. Μάλλον τη φόρα που πήρε το κορμί για να μετακινηθεί από κόμμα σε κόμμα, δεν πρόλαβε να την ακολουθήσει κι η ψυχή όπου τις έμειναν κάποια αγκάθια ολοκληρωτισμού».