Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Και τρίτο σημείωμα είχε αφήσει ο 87χρονος αυτόχειρας

Βρέθηκε και τρίτο σημείωμα του 87χρονου Νίκου Πανανάκη από την Καλογρέζα μέσα στην τσάντα του που είχε ετοιμάσει για να ταξίδευε στην Κρ...


Βρέθηκε και τρίτο σημείωμα του 87χρονου Νίκου Πανανάκη από την Καλογρέζα μέσα στην τσάντα του που είχε ετοιμάσει για να ταξίδευε στην Κρήτη - Τελικά οδηγήθηκε στην αυτοκτονία




Τρίτο σημείωμα του 87χρονου αυτόχειρα Νίκου Παπανάκη, βρέθηκε και έρχεται στο φως της δημοσιότητας:

Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση μετά την κλοπή δελτίου τυχερού παιχνιδιού με το οποίο είχε κερδίσει περίπου 1.000.000 ευρώ και έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν από λίγες μέρες στην Καλογρέζα.

Ο άτυχος άνδρας είχε ετοιμάσει τα ρούχα του για να ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Μέσα στη βαλίτσα, ανάμεσα στα ρούχα βρέθηκε και το τρίτο σημείωμα του ηλικιωμένου. Και σ' αυτό κατονομάζει πρόσωπα που του είχαν προκαλέσει ψυχολογικό βάρος.

Στο τρίτο σημείωμα που φέρνει στην δημοσιότητα το protothema.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η δολοφονη του Γιγαντα… Αυτη την ηκογενια Μ……. και Χ……. δεν τον άφησα να τον Φάνε η Λικη» (sic).