Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στην κηδεία του 28χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Σε κλιμα βαθιάς θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, ο 28χρονος που αυτοπυροβολήθηκε την Δε...


Σε κλιμα βαθιάς θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, ο 28χρονος που αυτοπυροβολήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου.




Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του, οι δυο γιαγιάδες του αλλά και ο αδελφός του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ο 28χρονος άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε στο νοσοκομείο μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα δικαστήρια για τα περαιτέρω ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ο νεαρός διασωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε τα μεσάνυχτα για να αντιμετωπιστεί το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του αλλά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του και έγινε αντιληπτός από γείτονά του ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας κι εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο. Μάλιστα αυτός που τον εντόπισε ήταν ο αστυνομικός από τον οποίο στη συνέχεια ο νεαρός πήρε το όπλο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Πηγή: thebest