Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 26χρονη κοπέλα στο Θησείο... Την χτύπησε την φίμωσε, αλλά πρόλαβε να φωνάξει βοήθεια...!!

Ένας 25χρονος Πακιστανός, ο οποίος το μεσημέρι της 15ης Μαΐου επιχείρησε να βιάσει μία 26χρονη κοπέλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεση...


Ένας 25χρονος Πακιστανός, ο οποίος το μεσημέρι της 15ης Μαΐου επιχείρησε να βιάσει μία 26χρονη κοπέλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ηρακλειδών, στο Θησείο, σε ώρα αιχμής -δείγμα του θράσους που επέδειξε ο δράστης.




Ο νεαρός Πακιστανός παρακολουθούσε για ώρα την κοπέλα και μόλις βρήκε ευκαιρία την εγκλώβισε σε κάποιο απόμερο σημείο, χτυπώντας την στο πρόσωπο και το στήθος προσπαθώντας να της κλείσει το στόμα, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να την θωπεύει σε διάφορα σημεία του κορμιού της. Η 26χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να απελευθερώσει το στόμα της και φώναξε βοήθεια. Ο 25χρονος επίδοξος βιαστής πανικοβλήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης κατάφερε να εντοπίσει τον 25χρονο Πακιστανό και να του περάσει χειροπέδες. Στη συνέχεια τον δράστη της απόπειρας βιασμού αναγνώρισε και το θύμα της επίθεσης.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Χρήστος Μπαλάσκας, με ανάρτηση του στο Facebook, γράφοντας: «Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Και βιαστές πιάνει η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ. Εκτός από ληστές κλέφτες απατεώνες και λοιπούς λωποδύτες, οι Αμεσοδρασίτες «φροντίζουν» και βιαστές. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για άλλη μια φορά στο Α6-3 της Δ’ αλλαγής».