Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση.... Μάχη για την ζωή της δίνει 14χρονη κοπέλα μετά το τροχαίο στην Βάρκιζα!

Σε κρίσιμη κατάσταση η ζωή μιας κοπέλας μόλις 14 ετών, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Βάρκιζα. Είναι διασωληνωμένη σε νοσοκομείο...


Σε κρίσιμη κατάσταση η ζωή μιας κοπέλας μόλις 14 ετών, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Βάρκιζα. Είναι διασωληνωμένη σε νοσοκομείο. Προσπάθησε με μια φίλη της να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από μία μηχανή. Τραυματίες, αλλά όχι σε σοβαρή κατάσταση οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής. Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το τροχαίο.




Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης, 30.05.2019, στην Βάρκιζα, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr.

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο στην Βάρκιζα

Όλα συνέβησαν όταν δύο παιδιά ηλικίας 14 περίπου ετών, προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Το ένα από τα δύο παρασύρθηκε από μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι.

Από εκεί, κρίθηκε λίγο αργότερα αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία.

Το άλλο κοριτσάκι ευτυχώς δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ο άνδρας που επέβαινε στην μηχανή είναι πολυτραυματίας, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία η ζωή του δεν κινδυνεύει. Η γυναίκα που επέβαινε στην μηχανή του έχει τραυματιστεί ελαφρά.