Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ... Άφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει η 14χρονη στον ΗΣΑΠ... Τι αναφέρει...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία της 14χρονης. Άφησε σημείωμα λίγο πριν την "βουτιά θανάτου". Έχασε τη ζωή της...


Σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία της 14χρονης. Άφησε σημείωμα λίγο πριν την "βουτιά θανάτου". Έχασε τη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την 14χρονη που το μεσημέρι της Πέμπτης (23.05.2019) έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.




Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δίπλα στο κινητό της 14χρονης βρέθηκε ένα σημείωμα, το οποίο είχε γράψει η ίδια, και μέσα στο οποίο ζητούσε να παραδοθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο (όχι στους γονείς της).

Πληροφορίες επίσης κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχθεί λίγο καιρό πριν.

Επίσης η οικογένεια της 14χρονης πριν λίγα 24ωρα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον άνδρα που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, κατηγορώντας τον ότι αποπλάνησε την κόρη τους. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της 14χρονης κράτησε αρκετή ώρα, κάτι που δείχνει την κακή κατάσταση που βρισκόταν το σώμα του κοριτσιού

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς του κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».