Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Xήρα Μακρή: Χαίρομαι που έπιασαν τον δολοφόνο του άντρα μου – Τού εύχομαι τα χειρότερα!

Η Βικτώρια Καρύδα, το πανέμορφο μοντέλο και σύζυγος του δολοφονηθέντος Γιάννη Μακρή μίλησε εν τάχει στις κάμερες που τη ρώτησαν για τη σύλλ...


Η Βικτώρια Καρύδα, το πανέμορφο μοντέλο και σύζυγος του δολοφονηθέντος Γιάννη Μακρή μίλησε εν τάχει στις κάμερες που τη ρώτησαν για τη σύλληψη του δολοφόνου του άντρα της. «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της «φορτισμένης» Βικτώριας Καρύδα.




Σημειώνεται, πως ένας 31χρονος Βούλγαρος συνελήφθη για το φονικό και φαίνεται πως είχε συνεργό τον 35χρονο αδερφό του, για τον οποίοοι ελληνικές Αρχές εκτιμούν ότι έχει ήδη διαφύγει στη Βουλγαρία. Ο 31χρονος εκτελεστής εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και προσπάθησε να διαφύγει μόλις οι αστυνομικοί τον εντόπισαν. Η εκτέλεση του επιχειρηματία


Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, την 31η Οκτωβρίου 2018. Την ώρα που βγήκε από την εξωπορτα του σπιτιού του κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του, ένοπλος τον πλησίασε και τον εκτέλεσε.


Ο Γιάννης Μακρής έφευγε από το σπίτι του στη Βούλα με προορισμό το νέο του κατάστημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου εκείνο το βράδυ είχε εγκαίνια. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό. Όπως έγινε κατόπιν γνωστό, ο Γιάννης Μακρής είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία, του είχαν χρεώσει περίεργες απόπειρες δολοφονίας αλλά και εμπλοκή σε θερμά επεισόδια σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο. Ο 47χρονος επιχειρηματίας είχε παντρευτεί στη Μύκονο την σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών του Βικτώρια Καρύδα, που συμμετείχε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο My Style Rocks.