Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «OPERATION SAFE» Το έξυπνο κόλπο της αστυνομίας της Καλιφόρνια και της Amazon που παγίδεψε ληστές!

policenetΗ Amazon βοήθησε την αστυνομία να δελεάσει τους κλέφτες με ψεύτικα πακέτα, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη από τ...


policenetΗ Amazon βοήθησε την αστυνομία να δελεάσει τους κλέφτες με ψεύτικα πακέτα, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη από την Motherboard.




Ο τεχνολογικός γίγαντας βοήθησε το αστυνομικό τμήμα στο Hayward, στην Καλιφόρνια, να πραγματοποιήσει μια επιχείρηση γνωστή με το όνομα "Operation Safe Porch", που περιελάμβανε τη φύτευση πακέτων-δολωμάτων με το όνομα Amazon, εξοπλισμένων βέβαια με συσκευές εντοπισμού GPS στις βεράντες το περασμένο φθινόπωρο.





Η έκθεση αναφέρει λεπτομέρειες της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου του ότι η Amazon παρείχε αυτοκόλλητα κουτιών, ταινιών και ιόντων λιθίου.
Σχολιάζοντας στην έκθεση, ένας εκπρόσωπος της Amazon είπε στην Motherboard: "Εκτιμούμε την προσπάθεια των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου για την αντιμετώπιση της κλοπής πακέτων στις κοινότητές τους και δεσμευόμαστε να τους βοηθήσουμε στις προσπάθειές τους όσο μπορούμε".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon έχει εμπλακεί σε επιχείρηση της αστυνομίας.

Το Business Insider ανέφερε τον Σεπτέμβριο ότι η Amazon έφερε άδεια κουτιά με ψεύτικες ετικέτες στα φορτηγά μεταφοράς προκειμένου να πιαστούν και να συλληφθούν οι οδηγοί που έκλεβαν.