Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιο Instagram και ποιο Facebook; Άλλος είναι ο «βασιλιάς» των social media

Όταν η συζήτηση έρχεται στις επιλογές των νέων σχετικά με τα social media, τα αποτελέσματα ξαφνιάζουν σχετικά με την εφαρμογή που είναι...



Όταν η συζήτηση έρχεται στις επιλογές των νέων σχετικά με τα social media, τα αποτελέσματα ξαφνιάζουν σχετικά με την εφαρμογή που είναι η πλέον δημοφιλή. Και δεν είναι ούτε το Facebook, ούτε το instagram.




Το application που δεν αλλάζουν με τίποτα οι Αμερικανοί, είναι το snapchat, το οποίο αποτελεί τη Νο1 επιλογή τους από το 2016.

Μέχρι το 2013, το Facebook μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τους, ενώ το 2014, το Instagram ανέβηκε στην κορυφή των προτιμήσεών τους. Για δύο χρόνια, αφού έκτοτε το Snapchat τους έχει «κλέψει» τη καρδιά!


Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα του statista, το 41% από τους 8.000 νέους και έφηβους που ρωτήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ονόμασαν το Snapchat ως την αγαπημένη τους εφαρμογή, ενώ το 35% απάντησε το Instagram.

Ακολουθούν το Facebook και το Twitter με πολύ χαμηλότερο ποσοστά (της τάξεως των 6%) δείγμα ότι χρόνο με το χρόνο χάνουν όλο και περισσότερο τη δημοτικότητά τους.