Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Eνεργοποιήθηκε η Σούδα για Λιβύη – Σε θέση μάχης οι Αιγύπτιοι, ανέπτυξαν 300 άρματα μάχης στα σύνορα!

pentapostagmaΑνάβει για τα καλά ο πόλεμος στην Λιβύη η οποία μετατρέπεται ταχέως σε «Συρία» με δράση Αμερικανών και Ρώσων.Πριν λίγο έγι...


pentapostagmaΑνάβει για τα καλά ο πόλεμος στην Λιβύη η οποία μετατρέπεται ταχέως σε «Συρία» με δράση Αμερικανών και Ρώσων.Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο της γνωστής μας CIA με ειδική πτήση κατευθύνθηκε στην Λιβύη, την στιγμή που στο έδαφος δρουν επιβεβαιωμένα, δύο ρωσικές μισθοφορικές εταιρείες, με τις επωνυμίες Wagner και RSB, οι οποίες πολεμάνε με τις δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ, ενώ την ίδια στιγμή, εκατοντάδες αιγυπτιακά άρματα μάχης αναπτύχθηκαν στα σύνορα με την ταραγμένη αυτή χώρα, σε ένα άκρως περίπλοκο και λίαν επικίνδυνο σκηνικό απέναντι από την Κρήτη.




Την ίδια στιγμή, ενεργοποιείται και η βάση της Σούδας, καθώς πριν λίγο είχαμε πτήση αμερικανικού αεροπλάνου προς τη Λιβύη.

Ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι στα σύνορα της Λιβύης, μετά από εντολή του προέδρου Αλ Σίσι αναπτύχθηκαν αιγυπτιακές τεθωρακισμένες μονάδες, εξοπλισμένες με εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα.