Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρεις ελληνικές «νίκες» στη λίστα με τα ωραιότερα νησιά της Ευρώπης του Conde Nast Traveler

Οι αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler ψήφισαν τα ομορφότερα νησιά της Ευρώπης και στις πρώτες τρεις θέ...


Οι αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler ψήφισαν τα ομορφότερα νησιά της Ευρώπης και στις πρώτες τρεις θέσεις φιγουράρουν τρία ελληνικά νησιά.




Στη λίστα των Readers' Choice Awards για το 2018 του Conde Nest Traveler, με τα πέντε κορυφαία νησιά της Ευρώπης, τα τρία είναι ελληνικά και πρόκειται για τη Μύκονο, Κρήτη και Πάρο.

Το περιοδικό ζήτησε από τους αναγνώστες να αξιολογήσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες από όλη την Ευρώπη και να μοιραστούν τις απόψεις τους. Συνολικά 429.000 αναγνώστες αξιολόγησαν τα νησιά ανάλογα με τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, την φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό και τη φιλικότητα των κατοίκων.

Ειδικότερα, την πρώτη θέση κατέκτησε η κοσμοπολίτικη Μύκονος, ακολουθούν η Κρήτη και η Πάρος στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ίσκια της Ιταλίας, ενώ στην πέμπτη θέση ψηφίστηκε η Ίμπιζα της Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη Μύκονο, οι αναγνώστες συστήνουν στους υποψήφιους επισκέπτες του νησιού των ανέμων να αποφύγουν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους Ιούλιο και Αύγουστο, λόγω... κοσμοσυρροής.