Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ ΕΚΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ... Η συγκίνηση της Ρένας Δούρου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Σε κλίμα απόλυτης στήριξης από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και συγκίνησης, από την πλευρά της Περιφερειάρχη Αττικής, η Ρένα Δούρου παρουσ...


Σε κλίμα απόλυτης στήριξης από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και συγκίνησης, από την πλευρά της Περιφερειάρχη Αττικής, η Ρένα Δούρου παρουσιάστηκε απόψε ο συνδυασμός της τελευταίας για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του μεταξύ άλλων εξήρε το έργο της Ρένας Δούρου ενώ σχολίασε ότι Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα»




«Παλαιότερα» είπε ο κ. Τσίπρας ο περιφερειάρχης ή και πιο πριν ο υπερνομάρχης ήταν στο απυρόβλητο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δια πάσα νόσο μάθαμε να ακούμε ότι φταίει η Περιφέρεια, φταίει η Δούρου». Απευθυνόμενος προς την Περιφερειάρχη είπε: «Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα». Ακολούθως με ρητορικό και ειρωνικό τρόπο είπε ότι «η Ρένα Δούρου φταίει για μία σειρά δράσεις και πράξεις που ανέπτυξε στην τετραετία της, γιατί επί των ημερών της αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια, γιατί προχώρησαν μεγάλα έργα πνοής στο οδικό δίκτυο, στην αντιπλημμυρική προστασία, μέχρι την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού για τη διαχείριση απορριμμάτων, την αποκατάσταση του Πεδίου του 'Αρεως».

Τότε σε κλίμα συγκίνησης και απόλυτης αποθέωσης από τους παρευρισκόμενους στο ΣΕΦ η κάμερα έπιασε τη Ρένα Δούρου να είναι δακρυσμένη και να χειροκροτεί όρθια τον πρωθυπουργό.