Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΤΟΥΡΚΟΙ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... Κουρδιστάν: Οι Χριστιανοί θα εισέλθουν στη νέα κυβέρνηση

Οι χριστιανικές παρατάξεις στην Περιφέρεια του Κουρδιστάν θα ενταχθούν στη νέα κυβέρνηση και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μέσω ...


Οι χριστιανικές παρατάξεις στην Περιφέρεια του Κουρδιστάν θα ενταχθούν στη νέα κυβέρνηση και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μέσω μιας ισχυρής κυβέρνησης, δήλωσε χριστιανός βουλευτής.




Η περιφέρεια του Κουρδιστάν είναι γνωστή ως ασφαλές καταφύγιο των διάφορων θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων στη Μέση Ανατολή, επιτρέποντας σε διάφορες συνιστώσες να αντανακλούν τη θέλησή τους στα εκτελεστικά και νομοθετικά όργανα.

Η βουλευτής Κλάρα Οουντίσο δήλωσε ότι έχει συναντηθεί με το Δημοκρατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (KDP) και κατέληξε σε μια αρχική κατανόηση σχετικά με αρκετές βασικές θέσεις για τους Χριστιανούς.

Το KDP αναδείχθηκε νικητής των τελευταίων κοινοβουλευτικών εκλογών με 45 έδρες, από τις 111 κατά τη εκλογική αναμέτρηση.

Τώρα βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για να σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση με άλλες πολιτικές ομάδες.

«Οι Χριστιανοί συνέβαλαν πάντα στην πολιτική διαδικασία στην περιφέρεια του Κουρδιστάν για να την καταστήσουν ικανή. Τώρα είμαστε αποφασισμένοι να συμμετάσχουμε δυναμικά στην επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε η Οουσίντο.

basnews.com
--
The Hellenic Information Team