Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Λαθρομετανάστης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Λέσβο

Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στη Μυτιλήνη, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα ...


Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ένας 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στη Μυτιλήνη, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Λέσβου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.




--- Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Έλληνας βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πειραιά για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

---Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία 56χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βόλου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

--- Πάλι στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 45χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Ρουμανίας για μη καταβολή της διατροφής τέκνου.